ITALIAN GOURMET HOW TO

These photos are for Conad Magazine "Bene Insieme". Conad is a big italian supermarket and the issue published 1150 copies: almost twice the copies of the main food magazine available at newstands.

Palermo - Timballo di alici con marmellata di aranceĀ 
Napoli - Conchiglioni con gallinella, bufala e pomodorini Pachino
Bologna - Lenticchie e medaglioni di cotechino con cipolline al balsamico e melagrana
Firenze - Petto d'anatra al miele di castagno, con castagne al lardo e purea di farro
Verona - Pandoro farcito con crema soffice al mascarpone e albicocche ubriache

You may also like

PASTA SAUCE AND FORKS
2017
UBIK 2014 GREETINGS and backstage
2013
L'INGREDIENTISTICA
2015
MASALA
2013
CHOCO LATEST
2017
UBIK HAPPY NEW YEAR 2015
2015
SOUFFLE ICECREAMS AND ICICLES
2013
UBIK FOOD PORN
2013
VEG CENTERFOLDS
2015
2015 SPLIT MAG FOOD COVERS
2015
Back to Top